نگارخانه زنده‌یاد بهمن نظری در چرداول گشایش یافت‌

ن

در هفته دولت و با حضور فتاحی معاون سیاسی استاندار، امام جمعه چرداول، خودآموز مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، استاد صندوق آبادی قائم‌مقام انجمن خوشنویسان ایران، کریمیان فرماندار چرداول، مهدی صندق آبادی رییس انجمن هنرهای تجسمی استان و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی؛ نگارخانه زنده یاد بهمن نظری در  مجتمع فرهنگی هنری آیت الله هاشمی رفسنجانی شهر سرابله گشایش یافت‌.

به گزارش مهران‌نیوز در آیین گشایش این نگارخانه، خودآموز  با اشاره به اینکه تمرکز ما در مدیریت فرهنگی استان در چهار سال گذشته بر روی توسعه زیرساخت های تخصصی بوده است، تاکید کرد: این زیرساخت ها راه را برای ادامه حرکت اصحاب فرهنگ و هنر باز می‌کند و امیدواری را در میان آنها به وجود می‌آورد، نگارخانه زنده یاد بهمن نظری سومین نگارخانه ای است که طی مدت اخیر در استان افتتاح می شود.
وی درادامه این بحث خاطر نشان کرد: ایجاد و فراهم سازی زیرساخت های حوزه فرهنگ، مقدمه ای برای جهش در دیگر حوزه ها است و باید نگاه ویژه ای به آن داشته باشیم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام افزود: به رسم و سنت دیرینه پاسداری و قدرشناسی از بزرگان و نام آوران، نامگذاری زیرساخت های فرهنگی به نام مشاهیر و هنرمندان استان گامی کوچک در انجام وظیفه ما است، از این رو نخستین نگارخانه استان به نام استاد علی اشرف صندوق آبادی و نخستین تماشاخانه تخصصی تئاتر استان به نام زنده یاد علی باسره نامگذاری شد.
خودآموز تبیین کرد: جایگاه و کارنامه هنری زنده یاد بهمن نظری ما را بر آن داشت تا نخستین نگارخانه شهرستان چرداول به اسم این هنرمند ارجمند نامگذاری شود، ایشان ده ها افتخار ملی و بین المللی را در عرصه هنرهای تجسمی و انیمشین را در کارنامه خود داشت و آثارش تجلی نبوغ خاص ایشان بود.
وی خاطرنشان کرد: جا دارد از نقش به سزای انجمن هنرهای تجسمی استان ایلام که در پیگیری روند ساخت و گشایش و نامگذاری این نگارخانه موثر بود، تشکر کنم.
استاد صندوق آبادی قائم‌مقام انجمن خوشنویسان ایران نیز با اشاره به جایگاه هنری و با ارزش زنده یاد بهمن نظری تاکید کرد: نامگذاری مکان های فرهنگی به نام مفاخر هنری استان امری لازم و اجتناب ناپذیر است، زیرا جوانان هر چه بیشتر با الگوهای فرهنگی و هنری خود آشنا می شوند.
وی تاکید کرد: بهمن نظری در طرّاحی،هنرمندی چیره‌دست بود و در  نقّاشی، مجسمه‌سازی، انیمیشن و.. از نوابغ، زبدگان و نخبگانِ هنر امروز بود. با همه‌ی رنجها از پای ننشست. قلم را بر زمین نگذاشت و دستانِ بهار‌گسترش را به زانو نگرفت.
کوشید و جوشید و درخشید.
گفتنی است نمایشگاه مشترک هنرمندان شهرستان چرداول نیز با آثاری از‌ عبدالحسین خانشیری، فریده منصوری، رقیه علی کرمی در حوزه طراحی، نقاشی و خوشنویسی تا پایان هفته دولت در این نگارخانه مستقر است‌.

ن2

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *