استاندار ایلام:

راه‌اندازی کارخانه سیمان دهلران، توسعه و اشتغال‌زایی در منطقه را رقم خواهد زد

IMG-20210812-WA0026

 استاندار ایلام، در ادامه برنامه‌های سفرش به دهلران پس از افتتاح فرمانداری ویژه این شهرستان، از روند عملیات اجرایی کارخانه سیمان بازدید کرد.

به گزارش مهران‌نیوز محمد نوذری در این بازدید که علیزاده نماینده حوزه جنوب استان در مجلس شورای اسلامی، معاونان سیاسی، امنیتی و اقتصادی استانداری، امام جمعه و فرماندار دهلران و جمعی دیگر از مسئولان نیز حضور داشتند، استاندار ایلام ضمن تشکر از همه دست اندر کاران در راستای پیگیری مشکلات کارخانه سیمان دهلران گفت: بالاخره بعد از کش و قوس‌های فراوان یکی دیگر از مطالبات مهم مردم شهرستان به زودی رفع مانع می‌شود که در اینجا لازم می دانم از ریاست محترم قوه قضاییه، نماینده محترم استان در مجلس شورای اسلامی، مسئولان دستگاه قضا در استان و مجموعه همکاران در دولت به خاطر کمک در حل مشکل کارخانه سیمان دهلران تشکر کنم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد؛ ایجاد کارخانه سیمان دهلران باعث توسعه و رونق اشتغال برای بیش از ۴۰۰ نفر در منطقه شود.

بر اساس این گزارش در پی سفر رئیس محترم قوه قضاییه به استان و مطالبه‌گری رفع مشکلات کارخانه سیمان دهلران توسط استاندار ایلام که منتج به دستورات فوری برای حل این مشکل شد، امروز نوذری به اتفاق مهندس علیزاده نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان استانی و شهرستانی از روند عملیات اجرایی کارخانه سیمان دهلران بازدید نمودند.

 خاطرنشان می‌شود که کارخانه سیمان دهلران از سال ۸۳ تاسیس شده و بعد از گذشت ۱۷ سال از عملیات اجرایی آن هم اکنون دارای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی است که انشاالله به زودی با رفع مانع آن به بهره برداری می رسد.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *