نماینده ایلام:

صدور مجوز احداث پتروشیمی در کرمانشاه ارتباطی به پتروشیمی ایلام ندارد

بسطامی

نماینده ایلام، در مورد حواشی به وجود آمده در انتقال طرح‌های پتروشیمی استان ایلام به کرمانشاه اظهار کرد: استان کرمانشاه بدون توجه به تولیدات پتروشیمی ایلام می‌تواند از خط اتیلن غرب استفاده کند صدور مجوز احداث پتروشیمی در کرمانشاه ارتباطی به پتروشیمی ایلام ندارد و هیچ محدودیتی در این راه وجود ندارد.

به گزارش مهران‌نیوز علی اکبر بسطامی اظهار کرد: تا زمانی که شرکت‌های پتروشیمی به بهره بردای کامل نرسند و واحدهای الفین آنها راه اندازی نشود، می‌توانند از خط اتیلن غرب استفاده کنند؛ کاری که تاکنون پتروشیمی ایلام انجام داده است.
وی گفت: بخش خصوصی در شرکت‌های پایین دستی پتروشیمی سرمایه گذاری می‌کند و سرمایه گذار در هر منطقه‌ای دارای منفعت باشد، سرمایه گذاری می‌کند و در این راه مختار است.
بسطامی بیان کرد: کار اجرای پروژه‌های پایین دستی دولتی نیست و مربوط به بخش خصوصی است و هرجا که بستر سرمایه گذاری فراهم باشد، سرمایه گذار پروژه اجرایی می‌کند.
وی افزود: سرمایه گذار به بازدهی بالا، سودهی، کم هزینه بودن در محل اجرای پروژه‌ها توجه می‌کند.
بسطامی با اشاره به اینکه موضوع انتقال طرح‌های پتروشیمی ایلام به کرمانشاه که طی چند روز اخیر در فضای مجازی بازنشر شده است، افزود: نمایندگان استان در هفته آینده جلساتی را به با مسئولان نفت مرکزی، مدیران هلدینگ خلیج فارس و شخص وزیر نفت برای بررسی طرح‌های استان در حوزه پتروشیمی برگزار می‌کنند.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *