عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد؛

تصویب هفت منطقه آزاد جدید در مجمع تشخیص مصلحت نظام

4

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، از تصویب هفت منطقه آزاد جدید در مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد.

به گزارش مهران نیوز به نقل از صدا و سیما، حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم گفت: پرونده ۸ منطقه آزاد تجاری- صنعتی در استان‌های گلستان (اینچه‌برون)، ایلام (مهران)، اردبیل (اردبیل)، سیستان و بلوچستان (سیستان)، کردستان (بانه مریوان)، هرمزگان (جاسک)، بوشهر (بوشهر)، کرمانشاه (قصر شیرین) در جلسه امروز مجمع بررسی شد که به غیر از منطقه جاسک در استان هرمزگان، با تأسیس ۷ منطقه آزاد جدید موافقت شد و مجمع آن را مصوب کرد.
وی اظهار داشت: در تصویب مناطق آزاد جدید همه ملاحظات مربوط، رعایت و ضعف‌های مناطق آزاد قبلی اصلاح شد ضمن اینکه قانون مناطق آزاد نیز در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است.
مصباحی مقدم  افزود: همه زمین‌هایی که در محدوده منطقه آزاد در نظر گرفته شده دولتی است بنابراین شایعه شکل‌گیری بورس بازی زمین هم رد می‌شود.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *