سخنگوی فراکسیون زنان مجلس:

مصمم به استیفای مطالبات زنان آسیب‌پذیر هستیم

202005106032640520

…………………..

سخنگوی فراکسیون زنان مجلس با بیان اینکه برای حمایت از جامعه بانوان، نهادهای حمایتی را پای کار می آوریم گفت: مصمم به استیفای مطالبات زنان آسیب‌پذیر هستیم.

به گزارش مهران‌نیوز، سارا فلاحی اظهار داشت: باهدف استیفای مطالبات زنان آسیب‌پذیرجامعه، درجلسه‌‌ی فراکسیون زنان باحضور رییس سازمان بنیاد مستضعفان بحث وتبادل نظر شد. در این جلسه آقای فتاح اعلام کرد که بنیاد مستضعفان در راستای آزادی زنان زندانی سرپرست خانوار، نهایت سعی واهتمام خود را به کار خواهد گرفت.

وی در توضیح جلسه فراکسیون زنان گفت: این جلسه با حضور آقای فتاح در محل هیات‌رئیسه مجلس برگزار و در آن برخی از مسائل و مطالبات مربوط به حوزه زنان مطرح شد.

فلاحی افزود: در این جلسه مقرر شد تا در راستای مدیریت نیازهای زنان بی‌سرپرست و بدسرپرست کارگروهی از نهادهای مختلف حمایتی مانند کمیته امداد و بهزیستی و بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت و سایر نهادهای انقلابی و حاکمیتی تشکیل شود و برای مدیریت مطالبات و نیازمندی این قشر آسیب‌پذیر از زنان، یک راهبرد عملیاتی ترسیم شود.

به گفته فلاحی، فتاح ضمن استقبال از این طرح بیان کرد که بنیاد مستضعفان آمادگی هر نوع مساعدتی دارد و جمهوری اسلامی نظر ویژه به زنان جامعه دارد.

نماینده ایلام در ادامه گفت: در این جلسه در رابطه با مساعدت در زمینه ایجاد فضاهای رفاهی و تفریحی بانوان نیز تبادل نظرهایی صورت گرفت و رییس بنیاد مستضعفان گفت که این مطالبات را در قالب طرح‌های جامع مطرح کنید ما هم مساعدت می کنیم.

فلاحی وضع قوانینی در راستای بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی بانوان، کمک به بانوان در مناطق محروم، تلاش در راستای اشتغال‌زایی برای زنان سرپرست خانوار و همکاری فراکسیون زنان با بنیاد در چهارساله پیش رو را از محورهای دیگر جلسه عنوان و اظهار کرد: در این جلسه اعضای فراکسیون زنان مجلس در جریان آخرین اقدامات و پروژه‌های در حال اجرای بنیاد در راستای حمایت از زنان سرپرست خانواده قرار گرفتند.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *