در پیامی؛

وزیر ارشاد درگذشت محمود علمی را تسلیت گفت

تسل

سید عباس صالحی در پیامی درگذشت محمود علمی از ناشران پیشکسوت را تسلیت گفت.

به گزارش مهران‌نیوز به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پیام تسلیت سید عباس صالحی آمده است: «خبر درگذشت ناشر پیشکسوت، مدیر و بنیانگذار انتشارات بدرقه جاویدان، مرحوم محمود علمی موجب تاثر شد.

خدمات ارزشمند خاندان علمی از عصر قاجار تاکنون در صنعت چاپ و نشر و آثار قابل توجهی که به همت ایشان به زیور طبع آراسته شد، از برگ‌های زرین کتاب پرافتخار فرهنگ این سرزمین است.

از خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و رحمت واسعه و برای بازماندگان محترم صبر و بردباری خواستارم.»

محمود علمی متولد ۱۳۰۴ بود. در حدود سال ۱۳۲۱ به دانشگاه رفت و به کار نشر وارد شد و آن را ادامه داد. اولین کتابی که او منتشر کرد، کلیات سعدی تصحیح محمدعلی فروغی بود. محمود علمی با نام مستعار و تخلص «م.درویش» شعر هم می‌سرود و دیوان شاعران کلاسیک را نیز تصحیح و حاشیه‌نویسی و منتشر می‌کرد. او عضو خانواده علمی بود؛ خاندانی که بیش از ۱۰۰ سال است در کار چاپ هستند و انتشارات زیادی را مدیریت کرده‌اند.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *