برجام تنها چهارچوب مذاکره ایران با آمریکاست

شاعری

نماینده مردم نکا، بهشهر و گلوگاه در مجلس تاکید کرد: ایران تنها در چهارچوب برجام با آمریکا مذاکره خواهد کرد.

محمدعلی شاعری در گفت و گو با  خانه ملت با اشاره به اینکه آمریکا هیچ حقی برای ارایه پیش شرط مذاکره با ایران ندارد گفت: برجام مسیر مذاکره با آمریکاست و مادامی که آمریکا به تعهدات خود در برجام عمل نکند ایران وارد مذاکره با آمریکا نخواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ایران در چهارچوب « برجام » با آمریکا وارد مذاکره شد و آمریکا از این مذاکره خارج شد و تمامی تعهدات دولت پیشین آمریکا را به یکباره زیر پا گذاشت  اظهار کرد : حالا باید از آنها این سوال را پرسید که چرا از مذاکره در قالب برجام خارج شدند و اکنون به دنبال مذاکره است ؟

عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ایران در چهارچوب برجام با آمریکا وارد مذاکره خواهد شد گفت: چهارچوب برجام و تعهدات طرفین کاملا روشن و مشخص است و آمریکا میتواند به مذاکره با ایران در چهارچوب برجام بازگردد.

وی در خصوص برخی گمانه زنی ها در مورد اینکه نخست وزیر ژاپن حامل پیامی از سوی آمریکا برای ایران است گفت: ژاپنی ها روابط گسترده ای با آمریکا دارند اما باید دید آیا منافع کشور خودش را در نظر خواهد گرفت یا با قدرت و منش سیاسی وارد عمل خواهد شد

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *