امام جمعه مهران با بیان اینکه سردار سرافراز انقلاب و اسلام و سرباز وفادار رهبر معظم انقلاب حاج قاسم سلیمانی به آرزوی خود که شهادت بود رسید گفت: به کوری چشم استکبار جهانی و صهیونیستهای کودک کش و فرومایگان داخلی که یاد شهدا را برنمیتابند و فکر می کنند یاد شهدا نشاط را از جامعه می گیرد، پیشنهاد می شود یکی از نمادهای شاخص مهران به نام شهید قاسم سلیمانی ثبت شود.
حجت الاسلام امینی افزود :
سردار سلیمانی هم استکبار جهانی و صهیونیست ها را به ذلت کشاند و هم عامل اصلی از بین بردن تکفیریها در عراق و سوریه و غیره بود لذا از افتخارات ایشان این بود که شیاطین از وی عصبانی بودند
وی گفت: دولت نباید به محکوم کردن خالی اکتفا کند. محکوم کردن به تنهایی کافی نیست بلکه باید در عمل پاسخ آنها را داد. استکبار جهانی و صیهونیست های خبیث بدانند ما هرگز از خون فرزندمان نخواهیم گذشت و انتقام سختی از آنها خواهیم گرفت.
امام جمعه مهران همچنین گفت:
یکی از خروجیهای برجام و دیپلماسی منفعلانه در برابر استکبار و غرب، شهادت بزرگمردی مثل حاج قاسم سلیمانی بود. خدا میداند با امضای لوایح ننگینی مثل FATF و CFT میخواهند چه بلایی سر کشور بیاورند.