۱۰ پروژه بخش مرتع از محل صندوق توسعه ملی در ایلام اجرا شد

مدیرکل منابع طبیعی

 مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان از اجرای ۱۰ پروژه بیولوژیک، بیومکانیک و حفاظت و قرق در بخش مرتع از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی خبر داد.

دکتر «رضا احمدی» در گفت و گو با ایسنا، با اعلام این خبر، اظهار کرد: ۱۰ پروژه بیولوژیک، بیومکانیک و حفاظت و قرق در بخش مرتع از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در سال ۹۸ اجرایی شد.

وی با بیان اینکه امسال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی میزان ۵۰۲۸ هکتار از مراتع سطح استان تحت عملیات اصلاحی، احیایی و حفاظت و قرق قرار گرفت، گفت: مجموع عملیات اصلاحی و احیاء در قالب پروژه‌های بذرکاری، کپه‌کاری و بذرپاشی در ۱۱ حوزه آبخیز با اعتباری بالغ بر ۱۱۱۹۰ میلیون ریال به انجام رسیده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تصریح کرد: در اجرای این پروژه مدیریت چرا به منظور کنترل ورود دام به مراتع قشلاقی تعداد ۳۵ پست کنترل ثابت و سیار در سطح استان به مدت ۶۰ روز با جلوگیری از ورود زودهنگام دام به مراتع قشلاقی استان مانع از تخریب مراتع و استفاده زودهنگام دام از آن شدند.

احمدی گفت: این پروژه‌ها با اعتباری معادل ۶۳۰ میلیون ریال با به کارگیری ۸۴۰۰ نفر روز و ۲۴ دستگاه خودرو انجام گرفت.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *