استاندار ایلام:

قهرمانان ورزشی از سرمایه‌های قدرت ایران در جهان هستند

173066638

استاندار ایلام گفت: قهرمانان ورزشی با عبور از سال‌ها تمرین، سختی و کمبود امکانات در لحظه‌های سرنوشت‌ساز رقابت نام و پرچم ایران را بر فراز میدان‌های ملی و جهانی بالا می‌برند و افتخارآفرینی آنان امروز به یکی از جلوه‌های قدرت و اعتبار کشور تبدیل شده است.

به گزارش ایرنا، احمد کرمی روز چهارشنبه در دیدار جمعی از قهرمانان و ورزشکاران استان ایلام اظهار کرد: قهرمانی یک ورزشکار تنها کسب یک مدال و ایستادن روی سکوی افتخار نیست، بلکه حاصل سال‌ها تلاش، انضباط، تمرین و تحمل دشواری برای به اهتزاز درآمدن پرچم ایران در میدان رقابت است.

وی افزود: ورزشکاران کشور گاهی با کمترین امکانات و در شرایطی دشوار، ساعت‌ها و ماه‌ها تمرین می‌کنند تا در چند دقیقه سرنوشت‌ساز، توان و شایستگی خود را به نمایش بگذارند و برای ایران افتخار بیافرینند.

کرمی گفت: وقتی پرچم جمهوری اسلامی ایران در میدان جهانی بالا می‌رود، پشت این لحظه غرورآفرین کوشندگی یک ورزشکار و خانواده او، مربیان و مجموعه‌ای قرار دارد که سال‌ها برای رسیدن به این جایگاه تلاش کرده‌اند.

وی بیان کرد: افتخارآفرینی ورزشکاران در میدان‌های بین‌المللی امروز از مؤلفه‌های قدرت نظام و یکی از ابزارهای معرفی ظرفیت، توانمندی و عزت ایران به جهانیان است.

استاندار ایلام اظهار کرد: در شرایط جنگ ترکیبی دشمن، میدان ورزش نیز یکی از عرصه‌های مهم مقابله با تلاش‌هایی است که امید و روحیه جامعه را هدف قرار داده است.

وی ادامه داد: پیروزی یک ورزشکار و برافراشته شدن پرچم کشور، امید و نشاط را در جامعه افزایش می‌دهد و به جوانان نشان می‌دهد که می‌توان با اراده، تلاش و ایستادگی از دشواری‌ها عبور کرد.

کرمی گفت: سرمایه‌گذاری در ورزش، هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری برای آینده ایران و پرورش نسلی سالم، بانشاط، توانمند و عزتمند است.

وی افزود: ورزشکاران سرمایه‌های اصلی کشور هستند و باید برای حفظ و ارتقای این سرمایه، حمایت از آنان در برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی و مدیریت استان جایگاه جدی داشته باشد.

استاندار ایلام بیان کرد: بسیاری از دغدغه‌های ورزشکاران، مسائل پیچیده و دور از دسترسی نیست و با شنیدن مطالبات آنان، هماهنگی دستگاه‌ها و تأمین نیازهای اولیه می‌توان بخش قابل توجهی از مشکلات را برطرف کرد.

وی اظهار کرد: وظیفه ما این است که ورزشکار دغدغه‌ای جز تمرین و رقابت نداشته باشد و شرایطی فراهم شود تا استعدادهای ورزشی استان به سبب کمبود امکانات و مسائل مالی از ادامه مسیر قهرمانی بازنمانند

کرمی بر نقش رسانه‌ها در معرفی قهرمانان تأکید کرد و گفت: رسانه‌ها باید تلاش و مسیر دشوار قهرمانان را برای مردم روایت کنند، زیرا نمایش این موفقیت‌ها می‌تواند به تقویت امید و نشاط اجتماعی منجر شود.

وی افزود: مردم ساعت‌ها برای تماشای رقابت‌های ورزشی منتظر می‌مانند و موفقیت یک ورزشکار را با شادی و غرور دنبال می‌کنند که این موضوع نشان‌ دهنده جایگاه ورزش در زندگی اجتماعی مردم است.

استاندار ایلام گفت: بسیاری از کشورها داشته‌های خود را در قالب داستان و افسانه برای دیگران روایت می‌کنند، اما ایران قهرمانانی واقعی دارد که با کمترین امکانات و در شرایط دشوار افتخار می‌آفرینند.

وی ادامه داد: ورزشکاران ایلامی نیز در جغرافیایی سخت و با وجود محدودیت‌های مختلف توانسته‌اند در رشته‌های گوناگون برای استان و کشور افتخارآفرینی کنند و این ظرفیت ارزشمند باید بیش از گذشته دیده و حمایت شود.

کرمی اظهار کرد: شهدا و ورزشکاران از داشته‌های ارزشمند این سرزمین هستند؛ شهدا برای دفاع از ایران و آرمان‌های کشور جان خود را فدا کردند و ورزشکاران با تلاش و افتخارآفرینی نام و پرچم ایران را سربلند می‌کنند.

وی گفت: بالا نگه داشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران در میدان‌های ورزشی قداست ویژه‌ای دارد و قهرمانی که برای این پرچم افتخار می‌آفریند در واقع بخشی از مسیر سربلندی ایران را ادامه می‌دهد.

استاندار ایلام با اشاره به دشواری ورزش‌های انفرادی افزود: در رشته‌هایی مانند کشتی، وزنه‌برداری و ورزش‌های رزمی نتیجه ماه‌ها و سال‌ها تمرین گاهی در چند دقیقه رقم می‌خورد و در آن لحظه نگاه مردم و علاقه‌مندان به ورزش به عملکرد یک قهرمان دوخته می‌شود.

وی بیان کرد: همین حساسیت نشان می‌دهد که حمایت از ورزشکاران و فراهم کردن شرایط مناسب برای آماده‌سازی آنان تا چه اندازه اهمیت دارد.

کرمی انتخاب مدیرکل ورزش و جوانان استان از میان نیروهای بومی را بر اساس نظر جامعه ورزش استان دانست و گفت: ورزش متعلق به جوانان است و جوانان سرمایه‌های اصلی ایران اسلامی به شمار می‌روند.

وی افزود: مجموعه مدیریت استان، جامعه ورزش و دستگاه‌های اجرایی باید با همدلی و همراهی برای ارتقای جایگاه ورزش ایلام و افزایش حضور قهرمانان استان در رقابت‌های ملی و بین‌المللی تلاش کنند.

استاندار ایلام ادامه داد: هدف ما باید این باشد که استعدادهای ورزشی استان شناسایی، حمایت و به مسیر قهرمانی هدایت شوند تا پرچم ایلام و ایران بیش از گذشته در میادین ورزشی به اهتزاز درآید.

استان ایلام نزدیک به ۴۰ هزار ورزشکار سازمان‌یافته در رشته‌های مختلف ورزشی دارد.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *