بازدید هیئت فرهنگی هنری استان واسط عراق از مجتمع فرهنگی و هنری ایلام

Screenshot_۲۰۲۵-۱۲-۱۸-۱۰-۳۲-۱۸-۱۴۴_org.telegram.messenger-edit

‍………….

در روز چهارشنبه، بیست‌وششم آذرماه ۱۴۰۴، مجتمع فرهنگی و هنری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام میزبان دیداری صمیمانه و پرثمر بود؛ نشستی که در آن، هیئت فرهنگی هنری استان واسط عراق به ریاست دکتر علا عبدالحسن، مدیر ورزش، جوانان و فرهنگ این استان، در کنار علی هلشی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام، به گفت‌وگویی دوستانه و هم‌اندیشی سازنده پرداختند.

پس از پایان نشست، میهمانان عراقی با همراهی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام و معاونان ایشان، گام در راهروهای پرشور مجتمع نهادند و از بخش‌های گوناگون آن دیدار کردند؛ بخش‌هایی که هر یک، جلوه‌ای از هنر و فرهنگ این دیار را به نمایش می‌گذاشت. از انجمن مد و لباس و پلاتو گرفته تا تماشاخانه استاد باسره، سینما فرهنگ، انجمن سینمای جوان ایلام، انجمن هنرهای نمایشی استات، انجمن موسیقی، انجمن هنرهای تجسمی و نگارخانه مجتمع، با توضیحات مدیران و هنرمندان، تصویری روشن از تلاش‌های فرهنگی ایلام را پیش چشم میهمانان ترسیم کردند.

در حاشیه این بازدید، تابلوهایی از آثار عکاسان و هنرمندان ایلامی به رسم یادبود و احترام، توسط مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی به هیئت عراقی اهدا شد؛ هدایایی که نشانگر پیوند دل‌ها و ارج‌گذاری به هنر این سرزمین بود. در پایان برنامه نیز، دکتر علا عبدالحسن با تقدیم پرچم متبرک ضریح امام حسین (ع) به مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام، این دیدار را با نمادی معنوی و ارزشمند به یادگار گذاشت؛ نمادی که پیام‌آور عشق، ایمان و برادری میان دو ملت است.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *