نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی:

نمایندگان مجلس مترصد اصلاح و تعدیل طرح سهمیه‌بندی بنزین هستند

امینی

به همت خانه مطبوعات ایلام،سومین نشست خبری نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با حضور نمایندگان رسانه‌های استان درمحل مجتمع فرهنگی وهنری ارشاد اسلامی ایلام برگزارشد
به گزارش مهران نیوز دراین نشست عبدالحمیدکرمی رئیس خانه مطبوعات ورسانه های استان با خیرمقدم به حاضران گفت:
جلسات خبری نمایندگان مجلس با رسانه ها،زمینه‌ی اطلاع رسانی دقیق وشفاف به مردم را فراهم کرده و نمایندگان نیز عملکرد پارلمانی خود را ازاین مجرا انعکاس خواهند داد.
کرمی دراین نشست بر لزوم پیگیری مسائل مرتبط با اربعین در جلسات کارشناسی با عنوان” پس ازاربعین” تاکید کرد و الزامات بهره گیری ازاین ظرفیت عظیم معنوی را یاد آورشد.
رئیس خانه مطبوعات استان، از نماینده ایلام درخواست کرد که در راستای اشتغالزایی دانش آموختگان بیکار، تلاش های افزونتری را به کارگیرند.
سپس دکترسلام امینی با قدردانی از میزبانی خانه مطبوعات، اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی،از حضور نمایندگان رسانه های استان دراین نشست خبری قدردانی کرد.
نماینده ایلام درابتدای سخنان خود با اشاره به افزایش بهای بنزین وحوادث اخیر گفت:
اعتقادم بر این است که مسئولان و خود رئیس‌جمهور در تلویزیون حاضر شوند و دغدغه‌ها و تنگناهای دولت را با مردم مطرح کنند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با مردم و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی مشورت نشود و بحثی به این مهمی و اعلام سهمیه‌بندی بنزین در ساعات پایانی شب اعلام گردد زیبنده نیست؛ گفت: اگر نارضایتی به وجود بیاید نباید آن را غیرطبیعی ارزیابی کرد بلکه کاملاً طبیعی است.
امینی بیان کرد: اگر بنزین در کشور حدود شش سال افزایش قیمت نداشته و بر اساس قانون باید این افزایش قیمت به‌صورت پلکانی و متناوب انجام می‌شد، دولت محترم می‌توانست از سه ما پیش این امر را اطلاع‌رسانی و زمینه‌سازی لازم را سهمیه‌بندی بنزین انجام دهد که البته اگر این امر موجب می‌شود مردم به‌طورقطع همراهی می‌کردند.
نماینده مردم ایلام بابیان اینکه نمایندگان مجلس به دنبال طرح جدیدی هستند که این طرح سهمیه‌بندی بنزین اصلاح و مقداری تعدیل شود، افزود:
ما هم مانند بقیه مردم نگران هستیم و باید به‌گونه‌ای عمل شود که به اقشار کم‌درآمد جامعه فشار کمتری وارد شود.
وی در ادامه اظهار کرد: استان ایلام از نظر دو منبع خدادادی آب و منابع هیدروکربنی غنی است و می‌بایست مدیریت این دو منبع خدادادی در دست مردم استان ایلام باشد.
امینی ادامه داد: در استان ایلام چاه‌های نفت وگاز جدیدی کشف‌شده و در حال راه‌اندازی است، استان ایلام سرشار از منابع نفت و گاز است و باید بخشی از مدیریت نفت و گاز غرب کشور در استان ایلام مستقر شود، البته چاه‌های چنگوله ‌در دست عقد تفاهم‌نامه است.
عضو کمسیون انرژی گفت:
استان ایلام هشت سال جنگ را متحمل شد و شهرهای مرزی ما در خرداد ۵۹ موردتهاجم دشمن بعثی قرار گرفتند و این در حالی است که تاریخ رسمی جنگ ۳۱ شهریور ۵۹ است، حدود دو هزار بار استان ایلام بمباران و موشک‌باران شده است و خیلی از ناهنجاری‌های اجتماعی امروز در جامعه، منبعث از آسیب‌های آن دوران است.
نماینده مردم ایلام، ایوان، مهران، ملکشاهی، سیروان و چرداول گفت: پیگیر شدیم که استان ایلام به‌عنوان منطقه جنگی مطرح شود و تابه‌حال سه شهرستان ایوان، ایلام و مهران به‌عنوان منطقه جنگی مصوب شده است و البته این حق سایر شهرستان‌های استان نیز هست که به‌عنوان منطقه جنگی مطرح شوند.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *