مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام:

بیش از ۳۵۰ اثر از نقاط مختلف کشور در چهارمین سوگواره شعر طلوع سرخ شرکت کردند

IMG-20250422-WA0016

مدیرکل نهاد کتابخانه‌های ایلام گفت: بیش از ۳۵۰ اثر از نقاط مختلف کشور در چهارمین سوگواره شعر طلوع سرخ شرکت کردند که ۱۵ اثر برگزیده امروز  مورد تجلیل و قدردانی قرار می گیرند

سمیه حیدری مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام در اختتامیه  چهارمین کنگره شعرطلوع سرخ افزود: تاخیر در برگزاری اختتامیه در هفته گذشته بدلیل تعطیل شدن استان ایلام بدلیل بدی آب و هوا و گردوغبار  باعث شد که امروز از حضور تعداد زیادی از فرهیختگان محروم بمانیم .

حیدری در ادامه بیان کرد: از دکتر احمد کرمی استاندار محترم  و معاون منابع انسانی و پشتیبانی استاندار که در اجرا و اختتامیه چهارمین سوگواره شعر طلوع سرخ، همراهی داشتند تقدیر  و تشکر می کنم.

وی با بیان اینکه شعار آیینی در ترویج باورهای دینی و ارزش های مذهبی نقشی ماندگار و تأثیرگذار داشته است اظهار کرد: مردم غرب کشور ولایتمدار و حافظان میهن و خاک کشور بوده و هستند.

وی خبر داد:۳۵۰اثر قابل داوری توسط داوران ملی و کشوری در چهارمین سوگواره شعر طلوع سرخ مورد قضاوت قرار گرفتند.

به گفته مدیرکل نهادکتابخانه‌های ایلام، در مجموع۱۵نفر از برگزیدگان این سوگواره  تقدیر و تجلیل می شود.

حیدری در پایان گفت: بیش از ۱۵ هزار نفر سال گذشته در جشنواره کشوری رضوی شرکت کردند که بیش از یک میلیارد ریال جوایز این جشنواره به برگزیدگان استانی اهدا شده است.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *