استاندار ایلام:

اصالت و نجابت دو خصوصیت بارز ایل دهبالایی است

IMG_20250313_031233_070

 استاندار ایلام شامگاه چهارشنبه در نشست با معتمدین و بزرگان ایل دهبالایی، ایلات را سرمایه‌های مهم استان ذکر کرد و گفت: ایلات مختلف پازل توسعه استان هستند و با ایلات است که ما می‌توانیم مسیر توسعه را طی کنیم.

احمد کرمی اظهار کرد: باید رویکرد مسئله‌محور داشته باشیم و هر مدیر دستگاهی متولی حل یک مسئله مهم در استان باشد که در این صورت می‌توانیم شاهد رفع مشکلات مردم در حوزه‌های مختلف باشیم.

وی، اصالت ‌و نجابت را دو خصوصیت بارز ایل دهبالایی عنوان کرد و گفت: مردم این  ایل پرافتخار در حوزه‌های مختلف نقش‌آفرینی کردند.

استاندار ایلام با اشاره به جایگاه مهم بزرگان و معتمدان در حل مسایل و مشکلات استان، یادآورشد: بزرگان و معتمدین در بحث صلح و سازش‌ها خوش درخشیدند.

نماینده عالی دولت در استان ایلام ادامه داد: بزرگان و معتمدین مشاورینی امین برای پیشرفت و توسعه استان هستند.

کرمی در ادامه با بحث آمایش سرزمین اشاره کرد و افزود: برای توسعه ناگزیر به تبعیت از طرح آمایش سرزمین هستیم، آمایش در واقع جانمایی جمعیت و سکونت براساس یک اصول کارشناسی است که باید مبنایی مهم برای تصمیم‌گیری باشد.

استاندار ایلام تاکید کرد: باید ساختاری طراحی کنیم که زمینه استفاده از ظرفیت همه مهیا شود.

استاندار ایلام در ادامه از هدف‌گذاری ۳۰هزار مگاواتی تولید انرژی در کل کشور خبر داد و گفت: تعهد استان ایلام ۵۰۰ مگاوات برق است که باید در این حوزه به‌سرعت وارد فاز اجرا شویم.

وی از تکمیل سامانه گرمسیری در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: با افتتاح این ابرپروژه، ۹۰ هزار تن به محصولات زراعی استان اضافه که ۱۷۰۰ میلیارد تومان برای کشاورزان ارزش افزوده دارد.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *