معاون اول رئیس جمهور به همراه وزیر راه و شهرسازی و رئیس ستاد مرکزی اربعین با استقبال نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه ایلام و استاندار ایلام، وارد فرودگاه شهدای ایلام شد.
به گزارشمهران نیوز محمد مخبر روز شنبه ۱۱ شهریورماه بلافاصله عازم مهران شد و در پایانه مرزی مهران در جمع زائران حسینی حضور یافت و با آنان گفتگو کرد
معاون اول رئیس جمهور دراین بازدید به اتفاق حجتالاسلام و المسلمین کریمیتبار نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام و بهرامنیا استاندار ایلام از بخشهای مختلف پایانه مرزی مهران بازدید کرد و در جریان آخرین اقدامات انجام شده در این پایانه و فعالیت مواکب قرار گرفت.
بازدید از مرز مهران و مسیرهای اربعین و بررسی امور رفاهی و تردد زائران اربعین از مهمترین برنامههای معاون اول رئیس جمهور و هیئت همراه در سفر به ایلام است.