برنامه‌های الزام‌آور برای پیوستن سازمان‌ها به سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات ؛

مهدی‌پور: تاکنون ۲ هزار دستگاه به سامانه متصل شدند

IMG_20230528_200923_504

 دبیر کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در نخستین جلسه این کمیسیون در سال جاری که با حضور اعضاء در محل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، از اتصال بیش از ۲ هزار دستگاه، سازمان عمومی و خصوصی به سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات خبر داد.

به گزارش مهران‌نیوز، فرشاد مهدی‌پور دبیر کمیسیون ضمن ارائه گزارشی از روند اجرای قانون و توضیحات درخصوص تصمیم‌گیری الزام‌آور برای دستگاه‌هایِ بی‌توجه به قانون اظهار داشت: بیش از ۲ هزار دستگاه و سازمان عمومی و خصوصی به سامانه برخط برای پاسخگویی و ارایه اطلاعات به مردم متصل شده‌اند اما برخی موسسات مثل تعدادی از شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهر و روستا و انجمن‌های صنفی و موسسات اقتصادی به اجرای قانون و اتصال به سامانه متمرکز آن توجهی ندارند.

به گفته مهدی‌پور، نظارت بر اجرای قانون و نحوه پاسخگویی به درخواست‌های اطلاعات مردم جز مهمترین برنامه‌های دبیرخانه کمیسیون است

دبیر کمیسون با تاکید براینکه آموزش کاربران دستگاه‌ها و سازمان‌های پیوسته و آگاه‌سازی عمومی درخصوص نحوه دسترسی به اطلاعات، نقش قابل توجهی در اجرای دقیق این قانون دارد، گفت: این دبیرخانه با همکاری دستگاه‌های نظارتی برای الزام سازمان‌ها به پیوستن سامانه پیگیری‌های جدیدی را صورت خواهد داد.

نخستین جلسه کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در سال جاری با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس دیوان عدالت اداری، رئیس سازمان فناوری اطلاعات، دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات، معاون هوشمندسازی سازمان اداری و استخدامی، معاون امور مجلس وزارت دفاع و معاون حقوقی وزارت اطلاعات برای تصمیم‌گیری موضوعات مرتبط و رسیدگی به اختلاف در نحوه اجرای قانون و برنامه ریزی برای اقدامات کمیسیون  برگزار شد.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *