به دعوت فرماندار ایلام صورت گرفت؛

بازدید جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از روستاهای بخش سیوان

photo_۲۰۲۲-۱۲-۱۲_۰۰-۲۷-۲۸

امروز یکشنبه ۲۰ آذر ماه جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی عضو کمیسیون کشاورزی به اتفاق نادری فرماندار ایلام از باغات بخش سیوان بازدید کردند.

به گزارش مهران‌نیوز، نمایندگان و هیات همراه ضمن حضور در محل طرح گردشگری روستای حیدرآباد از سطح باغات بخش نیز بازدید به عمل آوزدند.
در ادامه با حضور نمایندگان محترم و مسئولین همراه جلسه ایی پیرامون همکاری نمایندگان محترم عضو کمیسیون کشاورزی درراستای کمک به تعیین ردیف‌های اعتباری وتامین اعتبار طرحهای توسعه بخش کشاورزی شهرستان بویژه ،پروژههای تامین آب باغات برگزار شد.
فرماندار ایلام در این جلسه ضمن خیر مقدم و خوش آمد گویی به نمایندگان محترم مجلس با ارائه گزارشی از وضعیت کشاورزی در بخش سیوان و شهرستان ایلام پرداخت؛ نادری بیان داشت : بخش سیوان در بالادست سد ایلام واقع گردیده که دارای ۵۰۰ هکتار باغات مثمر بوده که به منظور آبیاری اصولی با روش های نوین طرح آبیاری این باغات در دو فاز طراحی که فاز اول به مقدار ۲۶۰ هکتار اجرا شده و فاز دوم با ۲۴۰ هکتار در دستور کار قرار دارد که برای اجرا، اعتباری بالغ بر۲۰۰ میلیارد ریال نیاز است.

همچنین جهت اجرای پروژه پمپاژ آب دشتلگ و سایر پروژه‌های شهرستان پیشنهادهایی مطرح و نمایندگان محترم نیز قول مساعد دادند در اجرای تحقق مطالبات، تلاش و همکاری لازم به عمل خواهند آورد.
در بازدید امروز مدیرکل جهاد کشاورزی استان ،معاونین ایشان ، مدیرجهاد شهرستان و جمعی دیگر از مسئولین بخش نیز حضور داشتند.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *