مکث؛ عنوان جدیدترین کتاب حسین انتظامی است که این روزها منتشر شده است. محتوای کتاب، برداشتها و درنگی است از ۸۰ کتابی که انتظامی در سالهای اخیر مطالعه کرده است.
انتظامی در این یادداشتها به معرفی خط داستانی کتابها و محتوا و نیز برخی نکات خواندنی آنها اشاره کرده است. سیر مطالعاتی او روند مشخصی ندارد و همانطور که خود اذعان کرده، علاقه و سلیقه شخصیاش به ادبیات داستانی، تاریخ، فلسفه سیاسی، توسعه و مباحث مدیریتی مرتبط است و کتابهای معرفی شده نیز عمدتاً در این حوزهها جای میگیرند.
جایی برای پیرمردها نیست اثرکورمک مک کارتی، کرشمه خسروانی، مردی از جنس بلور و دموکراسی یا دموقراضه نوشته سیدمهدی شجاعی،جهان مسطح است نوشته توماس فریدمن، جهان پسا آمریکایی نوشته فرید زکریا، تنهایی پر هیاهو نوشته بهومیل هرابال و … از جمله کتابهایی است که در این کتاب توسط حسین انتظامی معرفی شدهاند. انتشارات نیستان «مکث» را در ۱۹۷ صفحه منتشر کرده است.
آقای انتظامی سابق بر این معاون مطبوعاتی و مؤسس مجموعهی مطبوعاتی جام جم، رئیس سابق هیئت مدیره مؤسسه همشهری و مدیرمسئول خبرآنلاین بود.