رئیس مجمع نمایندگان ایلام:

استسفاریه مناطق جنگی راهی صحن علنی مجلس خواهد شد

IMG-20221017-WA0004

 رییس کمیته ایثار و مناطق جنگی مجلس شورای اسلامی از موافقت کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با دو فوریت استفساریه‌ای خبر داد که در صورت تصویب نهایی آن فوق العاده شغل مناطق جنگی باید مجددا پرداخت شود.

به گزارش مهران‌نیوز علی‌اکبر بسطامی اظهار داشت: طرح دو فوریتی استفساریه ماده ۱۱۲ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه در نشست امروز یکشنبه کمیسیون اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت که به این نکته اشاره داشت که آیا این قانون مشمول مناطق عملیاتی که توسط ستاد کل نیروهای مسلح مشخص شده نیز می‌شود که پاسخ کمیسیون “آری” بود، همچنین در مورد رای دیوان عدالت به ابطال ۲۵ درصد فوق‌العاده مزایا قرار شد نه تنها قطع نشود بلکه به‌صورت دائم و مطابق قانون مصوب پرداخت شود.

بسطامی نگاه مجلس را بر بهره‌مندی کارکنان و بازنشستگان از حق مناطق جنگی عنوان و تصریح کرد: مطابق استفساریه مذکور سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی کشوری می‌بایست ۲۵ درصد فوق‌العاده را برای بازنشستگان کشوری، لشکری و تامین اجتماعی همانند سایر شاغلین برقرار کنند.

نماینده منتخب مجلس یازدهم در شورای‌عالی ترویج فرهنگ شهادت و ایثار کشور، با اشاره به این‌که طبق قانون تفسیر قانون بر عهده مجلس است، تصریح کرد: اخیرا دیوان عدالت اداری حکمی را صادر کرده است که ماده ۱۱۲ قانون برنامه ششم را لغو کرده که در این صورت شاهد تضییع حق مردم مناطق جنگی خواهیم بود.

وی با انتقاد از سرعت عمل برخی مدیران در اعمال رای دیوان تصریح کرد: در شرایط امروز جامعه، مدیران باید حامی منافع کارکنان باشند و اعمال رای دیوان مبنی بر لغو حق مناطق جنگی در احکام کارکنان به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.

دبیر اول فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی برقراری مجدد حق مناطق جنگی را منوط به تصویب در صحن علنی و تایید از سوی شورای نگهبان خواند و اظهار داشت: استفساریه مذکور پس از تایید توسط کمیسیون اجتماعی راهی صحن علنی خواهد شد و پس از تصویب در صحن و تایید از سوی شورای نگهبان در احکام کارکنان مناطق جنگی اعمال خواهد شد و امیدواریم با برقراری حق مناطق جنگی باری از روی دوش کارکنان و بازنشستگان شریف برداشته شود.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *