استاندار ایلام در سفر به چرداول تاکید کرد:

آرام‌سازی و آشکارسازی مسیر اربعین ضروری است

IMG_۲۰۲۲۰۸۱۳_۱۴۳۰۵۶

استاندار ایلام، روز شنبه ۲۲ مرداد ماه ۱۴۰۱ در جریان سفر به شهرستان چرداول از زیرساخت‌های اربعین در محور حمیل به ایلام بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند امور قرار گرفت.

به گزارش مهران‌نیوز، حسن بهرام‌نیا در حاشیه این بازدید که معاون عمرانی استاندار و جمعی از مسئولان استانی وی را همراهی می‌کردند با عنوان این مطلب که بایست تمامی تمهیدات برای خدمات دهی شایسته به زائران عتبات عالیات فراهم شود، اظهار داشت: مسیر حمیل به ایلام و ایلام به مهران شلوغ ترین محور اربعین به استان است و هرساله بار ترافیکی زیادی ایجاد می کرد.
وی در ادامه گفت: آرام سازی و آشکار سازی در این مسیر ضروری است و باید این مهم در اسرع وقت در دستور کار قرار گیرد.
بهرام نیا با اشاره به اینکه روشنایی کامل تونل های مسیر حمیل – شباب- ایلام باید در دستور کار قرار گیرد، اضافه کرد: کاهش سرعت وسایل نقلیه در این مسیر به دلیل آمار بالای تصادفات ثبت شده ضروری است که نیازمند حضور شبانه روزی نیروهای پلیس راه است.
وی با تاکید بر تسریع فعالیت های عمرانی حوزه اربعین در استان گفت: همه دستگاه های اجرایی حوزه اربعین و اعضای ستاد اربعین باید بصورت شبانه روزی پای کار باشند.
خاطرنشان می شود استاندار ایلام امروز به صورت میدانی از زیرساخت های مسیر حمیل به ایلام؛ پلیس راه شباب، اماکن و زیارتگاه های مسیر برای اسکان زائران بازدید کرد.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *