شیخ عبدالسلام محسن الارمش المالکی خواستار حذف طوایف اصیل عراقی از بحث ها و درگیری های سیاسی شد و هرگونه سوء استفاده از نمادهای مذهبی، ملی و طایفه ای را محکوم کرد.
به گزارش مهراننیوز، به نقل از رسانههای عراقی، شیخ المالکی در بیانیهای، بر لزوم وارد نشدن طوایف در بحثهای سیاسی به گونهای که فراتر از نقش آنها باشد و در طول تاریخ طولانی آن مملو از تصاویری از فرونشاندن نزاع، اصلاح روابط، خدمت به جامعه باشد، تاکید کرد. و حفظ صلح مدنی و اجتماعی».
وی افزود: «تلاش های کسانی که به دنبال اختلاف افکنی و به هم ریختن ورق ها هستند، تنها یکی از قسمت های توطئه علیه عراق است، زیرا قبلاً چندین بار به لطف درایت مردان وفادار کشور که مشتاق خون عراقی هستند، شکست خوردند. “
وی از همگان خواست “روحیه برادری نشان دهند تا فرصت را برای دشمنان عراق از دست بدهند و نمادهای دینی در جایگاه و نقش شایسته خود باقی بمانند که مورد اعتماد، احترام و قدردانی همگان است.”
شیخ المالکی از همه خواست تا برای از دست دادن فرصت برای کسانی که عراق را تعقیب می کنند، تلاش کنند.