سومین کنگره ملی عقیق و ارغوان با عنوان اربعین در آیینه شعر اقوام ایرانی شامگاه دوشنبه در آیینی با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و جمعی از مسئولان محلی در شهرستان مرزی مهران معرفی و تجلیل شدند.
به گزارش مهراننیوز، معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام گفت: در مجموع ۲۳۸ اثر ارسالی به این جشنواره، ۱۷ نفر به عنوان برگزیده معرفی شدند.
منصور محبی بیان کرد: در بخش زبان، گویش کُردی قدرت ملکی از ایلام، صغری ناصری از ایلام و زیبا یوسفی از استان ایلام به عنوان برگزیده معرفی شدند.
وی ادامه داد: در بخش زبان، گویش لُری نیز علی مرادی از کهگیلویه و بویراحمد، زهرا محمدینیا از کهگیلویه و بویراحمد و فرشته شکری از استان ایلام انتخاب شدند.
بهگفته وی، هیئتداوران در بخش زبان، گویش تُرکی نیز سهیلا باقریان از باغمیشه استان آذربایجان شرقی، عارف ساسانی از استان آذربایجان شرقی و وحید طلعت از استان آذربایجان غربی معرفی شدند.
وی گفت: در بخش زبان، گویش عربی نیز محمد باوی از استان خوزستان، عماد الکثیری از استان خوزستان و مسعود محمدی سعیداوی از استان خوزستان برتر اعلام شدند.
وی برگزیدگان بخش زبان، گویش مازنی را ذبیحاله ذبیحی از استان مازندران، معصومه رمضانی از استان مازندران و سمانه ناسوتی از استان مازندران خواند.
به گفته محبی، همچنین هیئتداوران در بخش زبان، گویش گیلکی علیرضا صدیق دوبخشری از استان گیلان و در بخش زبان ،گویش اصفهانی خشایار هراتیپور از استان اصفهان را برتر شناخت.
نماینده بنیاد بین المللی امام رضا علیه السلام در استان یادآور شد: داوری این دوره از کنگره را بهروز سپیدنامه ،عبدالرضا شهبازی، سیدمهدی حسینینژاد، مریم رزاقی، محمدرضا بحری، میثم رنجبر، محمد بشری ،سالم پوراحمد، کیومرث مرادیمهر، جعفر پوررضوی و فرهاد شاهمرادیان بر عهده داشتند.