فرماندارمهران اعلام کرد:

افزایش ۴۷ درصدی تردد زائران عتبات عالیات از مرز مهران

مهران
دکتراسدقاسمی گفت:از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۴۰ هزار نفر از مرز مهران تردد داشته‌اند.
به گزارش مهران نیوز، فرماندارمهران با بیان اینکه این میزان تردد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۷ درصد افزایش داشته است ادامه داد:در ۱۰ روز نخست محرم ۲۰۴ هزار و ۱۸۰ نفر از مرز مهران تردد نموده‌اند که این تعداد در سال ۹۷ حدود ۹۳ هزار نفر بوده است.
قاسمی ادامه داد:۱۰۱ هزار زائر ایرانی در ۱۰ روز نخست محرم سال ۹۸ از مرز مهران تردد کرده‌اند که نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ به میزان دو و نیم برابر رشد نشان می‌دهد.
فرماندار مهران با ذکر این نکته که تردد ایرانی‌ها از مرز مهران سال ۹۸ تا امروز ۶۲۸ هزار و ۱۵۶ نفر بوده است، تصریح کرد: کل تردد زایران ایرانی در سال ۹۷ در ۶ ماهه نخست ۳۱۷ هزار نفر بوده است که ۹۸ درصد افزایش یافته است.
فرماندار مهران با بیان اینکه عامل اصلی افزایش تردد زائران از مرز مهران حذف ویزا بوده است ادامه داد: در سه روز گذشته ۱۰۲ هزار نفر از مرز مهران ورود و خروج داشته‌اند.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *