علیرضا بیرانوند بعد از پایان بازی پرسپولیس و تراکتور در ورزشگاه یادگار امام درحالی که به سمت رختکن در حال حرکت بوده با حرکتی ناپسند به سمت هواداران تراکتور بار دیگر باعث حاشیه سازی شده است و همین اقدام احتمال روبرو شدن گلر پرسپولیس با محرومیت از داربی را افزایش داده است.
به گزارش مهراننیوز،فیلم منتشر شده از حرکت بیرانوند ( که در ویدیوی این خبر می توانید آن را مشاهده کنید ) از روز گذشته در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است و باشگاه تراکتور هم به دلیل این کار ناپسند بیرانوند از این دروازه بان پرسپولیس با فیلمی که موجود است به کمیته انضباطی شکایت کرده است.
دروازه بان ملی پوش پرسپولیس درحالی این کار را انجام داده که فصل گذشته بعد از برخورد بدش با سرباز نیروی انتظامی و هل دادن او سوژه شده بود و حتی از سوی کمیته انضباطی با جریمه و محرومیت روبرو شد و بازی اول فصل جدید سرخپوشان را هم از دست داد و پس از حاشیه هایش در دیدار با سپاهان با چند جلسه محرومیت تعلیقی روبرو شد.
به نظر می رسد با این شکایت تراکتور جریمه سنگینی در انتظار این بازیکن باشد و این بار کمیته انضباطی جرایم سنگین تری را برای او در نظر بگیرد.
پی نوشت : البته از سوی دیگر ، هواداران پرسپولیس نیز یا انتشار ویدئویی ( که در ادامه ویدیوی این خبر قابل مشاهده است ) مدعی شده اند که این حرکت بیرانوند یک پیشینه و عقبه داشته است و باعث و بانی این حرکت بیرانوند ، توهین و فحاشی برخی هوادارنماهای تراکتور علیه گلر ملی پوش پرسپولیس بوده است.
باید منتظر ماند و دید عاقبت این ماجرا به کجا خواهد رسید؟!
آیا علیرضا بیرانوند با محرومیت جدیدی روبرو خواهد شد و در نتیجه شهرآورد را از دست خواهد داد ؟!