چاغروندی:

۱۷ جایگاه بنزین در ایلام به کارت سوخت متصل شد

پمپ

مدیر عامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ایلام گفت: تاکنون ۱۷ جایگاه عرضه سوخت در ایلام به کارت سوخت متصل شده است.

علی اصغر چاغروندی  اظهار داشت: اختلال ایجاد شده در سامانه سوخت گیری پمپ بنزین که موجب بروز مشکلات در روند سوخت گیری خودروها شده بود، در حال رفع شدن است.

وی افزود: با حضور به موقع و مؤثر ۱۵ تیم عملیاتی به صورت شبانه‌روزی و طی ۴۸ ساعت گذشته تمامی اطلاعاتی که مورد نیاز بود روی نازل‌های جایگاه‌های سوخت سراسر استان بارگذاری و پیکربندی و آماده راه‌اندازی هستند.

وی عنوان کرد: در حال حاضر ۳۹ جایگاه سوخت در استان فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۱۷ جایگاه از کارت سوخت استفاده می‌کنند.

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ایلام اضافه کرد: مابقی جایگاه‌ها به طور کامل هم اکنون پیکربندی آنها کامل انجام شده و در انتظار سامانه مرکزی است که به سامانه وصل شود.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *