نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام:

دفاع دفاع مقدس، شناسنامه جدایی ناپذیر مردم ایلام است

IMG-20210917-WA0007

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام، ظهر امروز(۲۶ شهریور) در خطبه‌های این هفته نماز جمعه در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) این شهر، با گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدا و تکریم آزادگان، ایثارگران و رزمندگان گفت: دفاع مقدس افتخاری است که برای ملت ایران ایجاد شد و هر ایرانی در هر کجای جهان باشد به ایرانی بودن خودش می‌بالد.

به گزارش مهران‌نیوز حجةالاسلام والمسلمین «الله‌نور کریمی‌تبار» با بیان اینکه مردم ایلام در دوران ۸ سال دفاع مقدس حماسه آفریدند، یادآور شد:  یاد شهدا را در دوران دفاع مقدس به  استان ایلام برای دفاع از کیان اسلامی آمدند و در صف رزمندگان قرار گرفته‌اند و مظلومانه به شهادت رسیدند و برای انقلاب اسلامی آزادی، سرافرازی و پیروزی را در مقیاس جهانی به ارمغان آوردند، گرامی می‌داریم.

وی بیان کرد: مردم استان ایلام در متن دفاع مقدس بودند که بزرگ‌ترین افتخار استان ایلام و شناسنامه جدایی‌ناپذیر مردم ما در هشت سال دفاع مقدس و افتخارآفرینی‌هایی است که مردم برای خود در تاریخ ثبت کردند. وی اظهار کرد: پیروزی ما در این جنگ نابرابر معجزه بود، هشت سال مقاومت در واقع جنگ جهانی علیه جمهوری اسلامی بوده است.

امام جمعه ایلام بیان کرد: اگر یک قدرت تبلیغاتی در اختیار ما بود برعکس دشمنان ما به‌جای ما بودند، قطعا لقب جنگ جهانی به هشت سال دفاع مقدس می‌دادند، جنگی نابرابر که می‌توانیم بگوییم جنگ تجهیزات با تن بود، جنگی که تمام دنیا در برابر جمهوری اسلامی ایستاد و تمام توانش را برای نابودی انقلاب اسلامی و تصرف سرزمین ما به کار گرفت.

دکتر کریمی‌تبار افزود: دشمنان نظام و انقلاب، آن‌چنان صدام ملعون را تحریک کرده بودند که این آدم مفلوک با غرور در جمع خبرنگاران، اعلام کرد هفته آینده در تهران ادامه مصاحبه خواهم  داد، چه وعده‌هایی به او داده بودند، آنان بر معادلات مادی در شرایط آن زمان کشورمان محاسبه کرده بودند،  ارتش از هم گسسته و سپاه  هنوز شکل نگرفته و مردم هم که نظامی نبودند.

وی ادامه داد:  آنها نقش قدرت خدا، ولایت‌فقیه و نقشی که مردم داشته‌اند را در معادلات به حساب نیاوردند، این دفاع مقدس به‌عنوان یک نعمت بزرگ الهی از آن یاد می‌کنیم  که برای ما سرنوشت‌ساز بود و هست، امروز مقبره رهبر انقلاب اسلامی، حضرت امام‌خمینی(ره)، این شخصیتی که برای خدا قیام کرد و مردم از او تبعیت کردند، زیارتگاه عام و خاص است و تفکر ایشان نقشه راه آزادگان جهان است، در هر جای دنیا اسمی از اسلام انقلابی و نجات مستضعفین برده شود همراه با یاد امام راحل است،  ایشان به ایران عزت بخشید و این وعده الهی است که خدا مدافع مؤمنین است.

امام جمعه ایلام خاطرنشان کرد: از آن طرف فردی که داعیه رهبری جهان عرب داشت، صدام بدبخت مفلوک به چه سرنوشت عبرت‌آموزی دچار شد، همان‌هایی که او را تحریک و تشویق کردند و وعده‌های دروغین داده‌اند تا سرزمین ما را تصرف کند، در پایان که نتوانستند که به انقلاب ما آسیب بزنند، خودشان آمدند به کشورش حمله کردند و آن‌جا را تصرف کردند و مردم مسلمان عراق در فتنه آمریکایی‌ها سوختند که هنوز هم دارند می‌سوزند.

حجت الاسلام دکتر کریمی تبار گفت: ببینید سرنوشت باطل چه شد، همین آمریکایی‌ها آمدند صدام را که نیروی خودشان بود، دستگیر کردند و با چه ذلتی اعدام کردند، عزت امام راحل را ببینید و ذلت آن کسی که در برابر او ایستاد، انسان به یاد قصه‌ی حضرت موسی(ع) و فرعون می‌افتد، این تجربه تکرار شده‌ی تاریخ است.

امام‌جمعه ایلام بیان کرد: بعضی‌ها هنوز واقعاً سخت باور می‌کنند که آمریکا دیگر ابرقدرت نیست، آیا صدور نفت جمهوری اسلامی به لبنان چیز کوچکی است؟ در برابر تهدیدهای صهیونیست‌ها و تحریم‌های دو ساله آمریکا حزب‌الله ورود پیدا می‌کند، یک سازمانی که کارشان نظامی بود اما در مسائل اقتصادی منجی مردمشان می‌شوند و برای ورود سوخت جمهوری اسلامی به لبنان جشن می‌گیرند، قدرت‌نمایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آب‌های آزاد جهانی به‌رغم تهدیدهای جهانی و صهیونیست‌ها حضور می‌یابد و این نعمتی است که خداوند در دفاع مقدس به ما عطا کرده است.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *