گزارش کرونایی قابل تأمل امروز رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام؛

آمار مبتلایان امروز ایلام، ۱۳۳مورد اعلام شد/ دره‌شهر، غرق در ابتلاء

IMG_20200714_155246_457

………….

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در حالی گزارش وضعیت ابتلا و تلفات کرونا ویروس را ارائه کرد که آمارها وضعیت مبتلایان در دره‌شهر را نگران‌کننده نشان می‌داد.

به گزارش مهران‌نیوز، آمار بالای ابتلا ۵۹نفری در این شهرستان باید  مسئولان مربوطه را کنجکاوتر نماید و علل و عوامل این افزایش تصاعدی را واکاوی کنند. شهرستانی که به مراتب کوچک‌تر از مرکز استان است چرا باید وضعیت شیوع کرونا تا حدی سرسام‌آور باشد که از مرکز استان نیز نگران‌کننده‌تر شود. امیدواریم مسئولان امر هرچه زودتر به  داد مردم شریف این دیار بشتابند.

دکتر کریمیان در گزارش روزانه خود  از افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در استان به تعداد ۴۳۸۶ نفر خبر داد.

وی با اعلام این خبر اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۱۳۳ مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۳ مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان داشتیم و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا این لحظه ۱۲۷ نفر می باشد.

از مورد فوتی امروز، ۲ مورد مربوط به ایوان و ۱ مورد دهلران می باشد.

آمار مبتلایان کرونا در استان ایلام به تفکیک شهرستان:

دره‌شهر ۵۹ نفر- ایلام ۴۸ نفر- دهلران ۱۴ نفر- ملکشاهی ۴ نفر- مهران ۳نفر- ایوان ۲ نفر- چرداول ۲ نفر- سیروان ۱ نفر

 

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *