تیر سهمگین کرونا، ایلام را نشانه گرفته است

IMG_20200622_201616_317

روزهای آغازین تیرماه، بدترین روزهای ایلام در وضعیت کرونا بود.در روزهای اول و دوم تیر، تست کرونای ۲۰۳ نفر در ایلام مثبت بوده است.صد و یازده نفر در ۲۴ ساعت گذشته به شمار مبتلایان به کرونا افزوده شده و این اولین بار است که شمار مبتلایان در یک روز سه رقمی می شود.

این درحالی ست که استان ایلام مابین سه استان همسایه با وضعیت قرمز کرونا قرار دارد و برای شهرستان های حوزه جنوب استان یک وضعیت خطرناک ونگران کننده اعلام شده است

ستاد بحران دائما هشدار می دهد، رسانه‌ها هرکاری از دستشان برآمد انجام داده‌اند. ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی، در موج طوفان کرونا،گم شده است. چرا مردم التهاب قرنطینه‌ی اسفند و فروروین را زود فراموش کرده‌اند؟!

بازگشایی‌های زودهنگام و عدم اعلام آمارهای استانی، شاید موجب شده مردم بحران کرونا را پایان یافته تلقی کنند!

تیر، مرداد و شهریور،بازار گرم کروناست، تابستان را مهار کنیم، تا مغلوب پاییز نشویم!

 

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *