به بهانه نکوداشت دو مدیرجهادی؛

ایلام، دفاع مقدس و کرونا!

۲۰۲۰۰۴۲۰_۱۷۱۸۰۵

 

 

مهران نیوز- درخبرها خواندیم که امام جمعه ایلام تمام قد به میدان مبارزه با کرونا وارد شده و با پویش جمع آوری کمک‌های مردمی برای کمک به سفره‌های خالی تهیدستان و بیکاران طبقه آسیب پذیر جامعه، آستین همت بالازده‌ست.

۲۰۲۰۰۴۲۰_۱۷۱۶۰۸

ازسوی دیگر سردار شاکرمی، فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) همچون حضور پررنگ خود در حماسه اربعین مهران، به صورت شبانه روزی عملیات گندزدایی و ضدعفونی اماکن عمومی و توزیع اقلام بهداشتی بین محلات فقیر نشین و روستاها و شهرها ونیز با هدف کمک‌رسانی به فقرا و آسیب‌دیدگان ناشی از بیماری کرونا رزمایش «کمک مومنانه و پویش امید و همدلی» را در دستور کارخود قرار داده‌ست.

چنانچه بخواهیم این مقوله را با مداومت های جهادی دوران دفاع مقدس مقایسه کنیم،پی خواهیم برد که در سال های پرالتهاب جنگ تحمیلی کشور ما در حصر اقتصادی و نظامی قدرت های بزرگ به پشتیبانی از رژیم بعث عراق، دوران سختی را سپری می کرد.اما کمک های مردمی که از محل نمازجمعه شهرهای کشور راهی مناطق عملیاتی می شد از یک سو و نیز کمک های مختلف دوایر دولتی و ارگان های انقلابی و کارکنان آنان از سوی دیگر، افزایش روحیه رزمندگان و استحکام توان دفاعی مرزهای کشور را به دنبال داشت و انسجام ملی در دفاع از میهن اسلامی به نحو جانانه‌ای رقم خورد‌.

در دوران دفاع مقدس، فعالان بسیجی در پشت جبهه، با راه اندازی ستادهای مردمی پشتیبانی جبهه وجنگ، کمک های نقدی و غیرنقدی مردم را جذب و برای محورهای عملیاتی غرب وجنوب کشور ارسال می کردند.بانوان با کار وفعالیت شبانه‌روزی خیاطی، طباخی،پرستاری از زخمی ها، بافتن البسه گرم، بسته‌بندی اقلام خوراکی و… در دفاع مقدس سهم قابل توجه و تحسین برانگیزی داشتند و دانش آموزان و دانشجویان به صورت داوطلبانه عازم جبهه‌های حق علیه باطل می شدند و…

امروزه به نظر می رسد جنگ از نوعی دیگر، بر کشور ما تحمیل شده

است. تحریم ناجوانمردانه آمریکا ازیک طرف، بیکاری قشر آسیب پذیر و کوچک شدن سفره‌های مردم و ناتوانی دولت از تامین هزینه های مردم در دوران قرنطینه کرونا، فضا را برجامعه تنگ‌تر کرده‌ست.

با هجوم هولناک ویروس کرونا به کشورمان و جانباختن حدود ۵۰۰۰نفر از هموطنان و مبتلا شدن هزاران نفر دیگر ازیک سو و نیاز شدید به تجهیزات پزشکی و دارویی و ازهمه مهم‌تر بیکاری هزاران نفر از طبقه آسیب پذیر جامعه به سبب قرنطینه وتعطیلی بازار کسب وکار،یک باردیگر همبستگی ملی و کمک‌های مالی و غیرمالی ونیز پشتیبانی مسئولان دولتی وغیر دولتی از ستاد مبارزه با بحران کرونا و نیز پشتیبانی از عملیات گندزدایی و ضدعفونی معابر عمومی، خیابان‌ها واماکن عمومی توسط نیروهای سپاهی وبسیجی، ضرورتی حیاتی و انسانی‌ست.

دراین راستا دو مدیر مردمی با مدیریت جهادی و با تمام امکانات اداری سازمان متبوع خود به تاسی از فرهنگ ۸ ساله‌ی جبهه وجنگ به میدان مقابله با کرونا آمده و دفاع از مردم در برابر کرونای مُهلک را همانند دفاع مقدس تلقی نموده و با تمام قوای فکری و لجستکی پای کار آمده‌اند که این رویکرد متفاوت آنان بااستقبال و تحسین آحاد مردم و رسانه ها مواجه شده و در واقع این حرکت جهادی آنان در کنار نیروی های بسیجی و مردمی می تواند الگوی مناسبی برای سایر مدیران دولتی تلقی شود.لذا فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام امروز در آیینی از رویکردجهادی مدیرکل منابع طبیعی و شهردار ایلام در راستای سختکوشی و حضور آنان در خط مقدم مبارزه با کرونا تجلیل به عمل آورد.

اینک به نظر می رسد یک بار دیگر باهدف نجات جان مردم و حفاظت از اقتدار و عزت کشورمان، بایسته است آحاد مردم و مسئولان، بانمایش همدلی واتحاد ملی، همچون ۸سال دفاع مقدس،کانهم بنیان مرصوص، دوشادوش همدیگر، تاپیروزی نهایی به مقابله با ویروس مرگبار کرونا،همت گماشته و دراین عرصه نقشی حماسی، اثرگذار و مسئولانه ایفا نمایند.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *