سخنگوی ستاد تسهیلات کرونایی:

افزایش وام کرونایی شامل حال ۴میلیون خانوار است

میرزا

سخنگوی ستاد تسهیلات کرونایی با بیان اینکه وام قرض‌الحسنه یک میلیونی برای سرپرستان خانوارهای یارانه‌بگیر یکسان پرداخت می‌شود گفت: تسهیلات یارانه‌ای افزایش پیدا می‌کند منتهی این افزایش فقط شامل حال ۴ میلیون خانوار است که ضوابط و شرایط این خانوارها بعد اطلاع رسانی خواهد شد و عمومیت ندارد.

به گزارش مهران‌نیوز، حسین میرزایی، با رد ادعای برخی کانال‌های تلگرامی در مورد ارتقای وام‌های قرض‌الحسنه کرونایی برای یارانه‌بگیران گفت: به همه سرپرستان خانوارهای یارانه‌بگیر وام قرض‌الحسنه یک میلیون تومانی پرداخت می‌شود، البته ۴ میلیون خانوار شناسایی شدند که جزئیات آن بعداً اعلام می‌شود و برای این خانوارهای شناسایی شده یک نفره یک میلیون تومان، خانوارهای دو و سه نفره یک و نیم میلیون تومان و خانوارهای ۴ نفره و بیشتر دو میلیون تومان وام قرض‌الحسنه یارانه‌ای پرداخت می‌شود.

وی افزود: به گفته رئیس کل‌ بانک مرکزی، صرفاً ۴ میلیون خانوار کم درآمد بر اساس بعد خانوار به سرپرستان آنها وام‌های یک و نیم میلیونی و دو میلیون تومانی برای جبران زیان‌های کرونا پرداخت می‌شود و برای بقیه خانوارهای یارانه‌بگیر فقط یک میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود.

 

 

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *