به گزارش مهران نیوز دکترسلام امینی نماینده حوزه شمالی ایلام در نامهای خطاب به معاون پارلمانی وزیر بهداشت از وی خواست تا نسبت به رسیدگی به وضعیت بهداشتی مردم ایلام در مواجه با ویروس کرونا اقدامات عاجل و لازم را انجام دهد.
درمتن این نامه آمده است:
برادر ارجمند جناب آقای دکتر همتی
معاونت محترم امور مجلس وزارت بهداشت و درمان
سلام علیکم
با قدردانی از زحمات شبانه روزی کادر درمان و کارکنان ستادی وزارت بهداشت ودرمان به خصوص خادمان حوزه سلامت در مبحث مقابله با ویروس کرونا،براساس اطلاعات دریافتی از استان ایلام و تماس های مکرر مردمی،
باتوجه به شیوع بیماری مذکور، اقلامی از قبیل،ماسک،دستکش،موادضدعفونی وغیره در استان کمیاب و درصورت وجود باقیمت گزاف بفروش میرسد.
لذا شایسته است دستور فرمائید ضمن بررسی جدی این موضوع،اقدامات عاجل بعمل آمده و در راستای رفاه شهروندان و تامین اقلام پزشکی مورد نیاز، توجه افزونتری مبذول گردد.هرچند که توصیه مسئولان بهداشتی بر رعایت بهداشت فردی و ماندن در خانه است اما به جهت کاهش بار روانی جامعه لازم است اقلام یاد شده به اندازه کافی و با ساز وکاری مناسب در دسترس عموم مردم قرار گیرد.
بااحترام
سلام امینی نماینده مردم شریف شهرستان های ایلام،ایوان ،سیروان، چرداول، ملکشاهی ومهران