فریدون همتی در جلسه شورای برنامه‌ ریزی استان:

توسعه ایلام باید بر کشاورزی، گردشگری و سرمایه‌گذاری متمرکز باشد

-5839369125862509825_121

نماینده ایلام در جلسه شورای برنامه‌ ریزی استان گفت: توسعه ایلام باید بر کشاورزی، گردشگری و سرمایه‌گذاری متمرکز باشد و برنامه‌ریزی‌ها براساس شناخت دقیق نیازها و ظرفیت‌های واقعی استان انجام شود.

فریدون همتی  تاکید کرد که تمرکز منابع در مرکز استان باعث محرومیت بسیاری از شهرستانها شده و لازم است از ظرفیت‌های بومی و محلی بیشتر استفاده شود.

به گفته همتی توسعه کشاورزی به آموزش، برنامه‌ ریزی هدفمند و استفاده از زمین‌های بلااستفاده نیاز دارد، همچنین گردشگری می‌تواند با تکیه بر جاذبه‌های طبیعی و تاریخی شهرستانها به ایجاد اشتغال کمک کند، اما این امر بدون توانمندسازی مردم ممکن نیست.

وی با اشاره به نمونه‌های موفق روستایی، مشارکت مردم و آموزش را عامل کلیدی توسعه دانست و نقش رسانه‌ها را در هماهنگی و اطلاع‌ رسانی مهم توصیف کرد.

همتی خواستار ایجاد مشوق‌ها برای سرمایه‌ گذاران و کاهش ریسک سرمایه‌ گذاری شد و بیکاری را مهم‌ترین مشکل استان عنوان کرد.

  همتی در پایان تاکید کرد که توسعه استان نیازمند مشارکت مردم، آموزش مهارت‌ها، استفاده درست از ظرفیت‌های محلی و نظارت شفاف است.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *