رسانه‌ها صدای خدمت و امید در مسیر اربعین بودند

-5837101993011826866_121

……………

حمزه محمدی‌مقدم مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر ایلام در پیامی با قدردانی از خبرنگاران و اصحاب رسانه نوشت:

اصحاب شریف رسانه، خبرنگاران پرتلاش و دلسوز با سلام و احترام

در آستانه پایان مأموریت بزرگ و الهی خدمت‌رسانی به زائران حسینی در ایام اربعین ۱۴۰۴، بر خود واجب می‌دانم از عمق جان، مراتب سپاس و قدردانی خود را از همراهی بی‌دریغ، نگاه مسئولانه و قلم متعهد شما عزیزان ابراز نمایم.

شما روایت‌گران صادق و امینِ تلاش‌های شبانه‌روزی امدادگران، نجاتگران، داوطلبان، پزشکان و جوانان جمعیت هلال‌احمر استان ایلام بودید؛ آنانی که در گرمای طاقت‌فرسای مهران، در ازدحام مسیرهای مرزی، و در لحظات حساس درمان و امداد، بی‌وقفه خدمت کردند و شما با انعکاس دقیق، حرفه‌ای و انسانی این تلاش‌ها، صدای خدمت را به گوش مردم رساندید.

رسانه‌های استان ایلام در این ایام، نه‌تنها بازوی اطلاع‌رسانی جمعیت بودند، بلکه با روحیه جهادی و دغدغه‌مندی، به تقویت امید، همدلی و اعتماد عمومی کمک کردند. این نقش‌آفرینی ارزشمند، شایسته تحسین و ستایش است.

از طرف خود، خانواده بزرگ جمعیت هلال‌احمر استان ایلام و تمامی خدمت‌گزاران این مسیر نورانی، از شما عزیزان صمیمانه تشکر می‌کنم و برایتان از درگاه خداوند متعال، سلامتی، توفیق و استمرار در مسیر آگاهی‌بخشی و خدمت به مردم را مسئلت دارم.

با احترام و دعای خیر

حمزه محمدی‌مقدم / مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان ایلام

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *