شفیعی:

مرز مهران باز و تردد روان است/در پنج ساعت بیش از ۱۸هزار نفر از مرز مهران تردد کرده‌اند

IMG_20250328_023727_931

فرماندار مهران با بیان اینکه تردد در مرز مهران بعنوان دروازه عتبات عالیات همواره در تمام ایام سال روان و پذیرای مسافران و زائران است، گفت: در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۳۶هزار نفر تردد در مرز مهران(۲۶ هزار ورود و ۱۰ هزار نفر خروج) ثبت شده است. 

علی‌عباس شفیعی، اظهار کرد: تنها از ساعت ۱۲ شب تا ۹ صبح امروز بیش از ۱۸ هزار نفر تردد(۹۵۰۰ ورود و ۸۵۰۰ نفر خروج) از مرز مهران ثبت شده است.

وی با بیان اينکه همه دستگاه‌های خدمات رسان، امنیتی و انتظامی پای کار بوده و مشغول ارائه خدمات هستند، گفت: هم اکنون ۱۳۰ دستگاه اتوبوس در مرز مهران آماده مسافرگیری به اقصی نقاط کشور هستند.

شفیعی با اشاره به پیگیری‌های استاندار  و رایزنی با طرف‌های عراقی در ماه گذشته و پیش بینی تردد زائر در ایام لیالی قدر، خوشبختانه تاکنون مشکلی در تردد زوار بوجود نیامده و مرز باز و تردد همچنان روان است.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *