مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات ایلام:

 ۳۴۲ خانوار روستایی ایلام به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

بیرامی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات ایلام از اتصال ۲۸ روستای دیگر این استان به شبکه ملی اطلاعات در سال جاری خبر داد و گفت: تاکنون ۳۴۲ روستای استان به اینترنت پرسرعت همراه متصل شده‌اند.

عباس بیرامی  بیان کرد: از آغاز دولت سیزدهم تا کنون ۲۸ روستای استان با سه هزار و ۲۵۱ خانوار و جمعیتی بالغ بر یازده هزار و ۸۲۹ نفر به اینترنت پرسرعت مجهز شده‌اند.

وی افزود: اعتبار اجرای پروژه‌های مذکور که شامل ۹ سایت جدید و ۸ سایت ارتقاء تکنولوژی می‌باشد از محل اعتبارات وزارت ارتباطات تامین و هزینه شده شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات ایلام با اشاره به پوشش ۹۶ درصدی جمعیت استان به شبکه‌های ارتباطی، یادآور شد: ۳۶ روستای بالای ۲۰ خانوار استان فاقد اینترنت پرسرعت همراه هستند که با برنامه ریزی های انجام شده تا پایان سال جاری ۱۰ روستای دیگر به شبکه ملی اطلاعات متصل خواهند شد.

بیرامی تاکید کرد: با برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان سال ۱۴۰۱ شاهد تحقق اتصال کلیه روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به اینترنت پرسرعت خواهیم بود.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *