حسین امیر عبداللهیان مطرح کرد؛

وزارت امور خارجه برای تأمین واکسن کرونا آمادگی دارد

امیر

وزیر امور خارجه کشورمان، خبر از آمادگی وزارت امور خارجه برای استمرار همکاری نزدیک با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هلال احمر کشورمان برای تأمین بیشتر واکسن در دوره پیش رو و بر اساس نیازهای اعلامی از سوی حوزه درمان کشور داد.

به گزارش مهران‌نیوز، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان درتماس تلفنی با «بهرام عین اللهی» وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، وزیر امور خارجه با گرامی داشت یاد و نام شهدای حوزه سلامت و درمان در دوره سخت مقابله با ویروس کرونا و همچنین ضمن قدردانی از تلاش و مجاهدت مجدانه کادر درمان در سراسر کشور، رسیدن واکسیناسیون در سطح کشور به رقم یکصد میلیون دوز تزریق را به وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و همکاران گرانقدر ایشان در حوزه سلامت در سراسر کشور تبریک گفت.

امیر عبداللهیان در این گفتگوی تلفنی همچنین آمادگی وزارت امور خارجه برای استمرار همکاری نزدیک با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هلال احمر کشورمان برای تامین بیشتر واکسن در دوره پیش رو و بر اساس نیازهای اعلامی از سوی حوزه درمان کشور را اعلام کرد.

وی با اشاره به دستور رییس جمهور در شروع به‌کار دولت، به وزارت خانه های امور خارجه و بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، انجام واکسیناسیون با استفاده از یکصد میلیون دوز تولیدات داخلی و خارجی را رکورد بزرگ دولت سیزدهم در حوزه سلامت خواند.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *